02.02.2017
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEZCAN’DAN, SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİ HESAPLARINDAN ’EVET’ DİYECEĞİNİ AÇIKLAYAN İL MÜDÜRLERİ HAKKINDA DİSİPLİN SORUŞTURMASI BAŞVURUSU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Sosyal Paylaşım Sitesi hesaplarından ’Evet’ diyeceğini açıklayan farklı kuruluşlarda görev yapın Bartın İl Müdürleri hakkında ilgili Bakanlıklara Disiplin Soruşturması yürütülmesi için başvurdu.

SAĞLIK BAKANLIĞINA

ŞİKAYET EDİLEN : Dursun KOÇ

Bartın Sağlık İl Müdürü
Kırtepe, Arifler Sk., 74100 Bartın Merkez BARTIN

AÇIKLAMALAR

Şikayet edilen Dursun KOÇ, Bartın Sağlık İl Müdürüdür. Dursun KOÇ, sosyal medya sitesi Facebook hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda yapılacak referandumda kendisinin evet oyu vereceğini açıkça belirtmiş ve tarafsız davranma yükümlülüğünü ihlal etmiştir.. Bu, kendisinin ayrımcılık dolu paylaşımlarının yalnızca biri ve sonuncusudur. Paylaşım, haberlere de konu olmuştur.

Dursun KOÇ, bu paylaşımı ile kamu görevlisi olmasından kaynaklı yükümlülüklerini hiçe saymış; 657 Sayılı Kanunun 7 ve 8. Maddelerine aykırı hareket etmiştir. İhraç gerektiren bu fiil nedeni ile şikayet edilen hakkında mevzuattaki disiplin hükümlerinin uygulanmasını ve kamu görevinden ihracı için disiplin soruşturması açılmasını istemek gerekmiştir.

SONUÇ : Dursun KOÇ hakkında disiplin işlemi başlatılmasını arz ederim. 02/02/2017

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINA

ŞİKAYET EDİLEN : Ali ÖZDEMİR

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü
Gölbucağı, Stadyum Sk. No:20, 74200 Merkez BARTIN

AÇIKLAMALAR

Şikayet edilen Ali ÖZDEMİR, Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüdür. Ali ÖZDEMİR, sosyal medya sitesi Facebook hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda (https://www.facebook.com/666629927/videos/10155190846039928/), kendisinin evet oyu vereceğini belirtmiş ve başka il müdürüne de çağrıda bulunmuştur. Bu, kendisinin ayrımcılık dolu paylaşımlarının yalnızca biri ve sonuncusudur. Paylaşım, haberlere de konu olmuştur.

Ali ÖZDEMİR, bu paylaşımı ile kamu görevlisi olmasından kaynaklı yükümlülüklerini hiçe saymış; 657 Sayılı Kanunun 7 ve 8. Maddelerine aykırı hareket etmiştir. İhraç gerektiren bu fiil nedeni ile şikayet edilen hakkında mevzuattaki disiplin hükümlerinin uygulanmasını ve kamu görevinden ihracı için disiplin soruşturması açılmasını istemek gerekmiştir.

SONUÇ : Ali ÖZDEMİR hakkında disiplin işlemi başlatılmasını arz ederim. 02/02/2017

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞINA

ŞİKAYET EDİLEN : Abdülsetter BAYRAM

Bartın Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü

Gölbucağı, 101. Sk. No:16, 74100 Bartın Merkez BARTIN

AÇIKLAMALAR

Şikayet edilen Abdülsetter BAYRAM, Bartın Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürüdür. Abdülsetter BAYRAM, sosyal medya sitesi Facebook hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda (https://www.facebook.com/abdulsetter.bayram/videos/10209545383404123/), kendisinin evet oyu vereceğini belirtmiş ve başka il müdürüne de çağrıda bulunmuştur. Başka bir paylaşımında ise (https://www.facebook.com/abdulsetter.bayram/posts/10209502715897462), Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun fotoğrafını, bölücü terör örgütü elebaşının fotoğrafı ile yan yana koymuş ve beraber hareket etmekle suçlamıştır. Bunlar, kendisinin ayrımcılık dolu paylaşımlarının yalnızca bazılarıdır.

Abdülsetter BAYRAM, bu paylaşımları ile kamu görevlisi olmasından kaynaklı yükümlülüklerini hiçe saymış; 657 Sayılı Kanunun 7 ve 8. Maddelerine aykırı hareket etmiştir. İhraç gerektiren bu fiil nedeni ile şikayet edilen hakkında mevzuattaki disiplin hükümlerinin uygulanmasını ve kamu görevinden ihracı için disiplin soruşturması açılmasını istemek gerekmiştir.

SONUÇ : Abdülsetter BAYRAM hakkında disiplin işlemi başlatılmasını arz ederim. 02/02/2017