PARTİ SÖZCÜSÜ BÜLENT TEZCAN: ÜLKEMİZİN MİLLİ GÜVENLİĞİ VE ÇIKARLARI HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR
21.01.2018
CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ TEZCAN: ÜLKEMİZİN MİLLİ GÜVENLİĞİ VE ÇIKARLARI HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, "Ülkemizin milli güvenliği ve çıkarları her şeyin üstündedir. Zeytin Dalı Harekatı’nın en kısa sürede hedefine ulaşıp, Mehmetçiğimizin burnu kanamadan ülkemize dönmesi en büyük arzumuzdur." dedi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tezcan Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin Twitter’dan paylaştığı mesajda şu değerlendirmede bulundu:

"Zeytin Dalı Harekatı, sınır güvenliğimizin sağlanması ve sınırlarımızın terör unsurlarından arındırılması, ülkemizin ve bölgenin huzuru açısından büyük önem taşımaktadır. Çünkü ülkemizin milli güvenliği ve çıkarları her şeyin üstündedir. Suriye’ye ilişkin genel stratejimiz, terör örgütleriyle mücadele yanında, Suriye’nin egemenliği ve toprak bütünlüğünü sağlayacak siyasi çözüme odaklanılması olmalıdır. Bu strateji bölge barışı için kalıcı çözüm olacaktır. Bu amaçla Türkiye’nin bütün taraflarla görüşmesi (ABD, Rusya , Iran ve Suriye) ve siyasi sürece yukarıdaki çerçevede katkı sağlaması önemlidir. Şanlı ordumuzun başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nın en kısa sürede hedefine ulaşıp, Mehmetçiğimizin burnu kanamadan ülkemize dönmesi en büyük arzumuzdur."